Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ενασχόληση της οικογένειας μας με την αρτοποιία & τη ζαχαροπλαστική ξεκίνησε το 1979, από τον πατέρα μας αλλά και εμένα και τον αδερφό μου. Το τρίπτυχο αγνά υλικά, έμπνευση & μεράκι ήταν η γραμμή της επιχείρησης μας από την πρώτη ημέρα. Η αγάπη του κόσμου για τις γεύσεις μας, μας γέμιζε καθημερινά αυτοπεποίθηση αλλά και αίσθημα ευθύνης έτσι ώστε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι!

Η ΤΟΥΛΙΠΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ

Έπειτα από σχεδόν 20 χρόνια επιτυχημένης  πορείας, το 1997 αποφασίσαμε να ανοίξουμε ένα καινούργιο μαγαζί με την ίδια ονομασία αλλά και τις ίδιες γεύσεις! Με προσήλωση στις ίδιες αξίες που είχαμε καθιερώσει οικογενειακά, καταφέραμε με όλη την ομάδα της νέας Τουλίπας, να κερδίσουμε μια ακόμα θέση στην καρδιά σας! Αρχικά για τις αλμυρές μας προτάσεις & έπειτα για τις γλυκές μας δημιουργίες!

ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ & Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Στην πορεία όλων αυτών των χρόνων αγαπήσατε ιδιαίτερα  το παραδοσιακό μας ψωμί, τις τούρτες μας, τα γλυκά μας, τα γλυκά ταψιού αλλά και τα παγωτά μας! Ο Νίκος & ο Διονύσης από το εργαστήριο μας συμβάλουν εδώ και χρόνια τα μέγιστα στο κομμάτι της αρτοποιίας ενώ για τη ζαχαροπλαστική τα εύσημα ανήκουν στο Θωμά & την Καίτη ! Εδώ, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην Ιωάννα, τη Μελίνα & την Εύη που για πάνω από 15 χρόνια, στην πώληση, φροντίζουν να σας εξυπηρετούν καθημερινά με τον καλύτερο τρόπο!

1500

Τόνοι Αλεύρι

3000

Τόνοι Σοκολάτας

8000

Τούρτες Γενεθλίων

10000+

Ικανοποιημένοι Πελάτες

© Copyright - Τουλίπα